SBM 7.0C SPUITBOORMAST VOOR THEO VAN VELZEN

De Conrad spoelboormast SBM is in basis ontwikkeld voor het in één toer kunnen plaatsen van 10 meter lange filters bij bronbemalingsprojecten. Na ruim 20 jaar door ontwikkelen is deze spoelboormast voor een zeer ruim scala aan mogelijkheden inzetbaar geworden. De SBM is om die reden veelzijdig te noemen. Op de SBM van Theo van Velzen werd de afvangklem voorzien van een enkele klemcilinder. Dit biedt de mogelijkheid om dichter bij de damwand of het gebouw te boren.

Veelzijdigheid als basis

Mede door de aanhoudende nieuwe wensen vanuit onze klantenkring zijn de boormasten reeds vele malen in verschillende uitvoeringen geleverd met als opties:

> Directe / vaste opbouw aan de graafmachine, waarbij de hoofdboom aangepast wordt teneinde een optimale booropstelling en transportsituatie te creëren. Graafmachine – boormast combinatie is een twee-éénheid.

> Aansluiting van de boormast op de graafmachine via het snelwisselsysteem waardoor de graafmachine multifunctioneel inzetbaar blijft.

> Aansluiting van de boormast op een autolaadkraan via een snelwisselsysteem, waarbij zowel de autolaad als de boorfuncties door één en dezelfde radiobesturingsunit bediend kunnen worden.

> Telescopische mast teneinde binnen bepaalde transport afmetingen en relatief grote slag van de boorkop te bewerkstelligen.

> Hoogte verstelling tussen mast en hoofdscharnier teneinde goed gepositioneerd over damwanden heen / of op dieper of hoger gelegen vlakken te kunnen boren.

> Dwarsrotatie verstelling tussen mast en hoofdscharnier t.b.v. het verticaal kunnen van de mast bij enig scheefstand van de graafmachine.

> Zwenk / rotatie- inrichting in het hoofdscharnier t.b.v. optimale bereikbaarheid van gaten die vlak tegen de muur of damwanden gemaakt moeten worden zonder de graafmachine te hoeven verplaatsen.

> Uitschuifbare hoofdboom constructie teneinde de gaten dicht tegen de machine of indien gewenst verder van de machine af aan te kunnen brengen.

> Het boorproces vanuit de cabine is bedienbaar middels vast opgestelde bedieningshandles.

> Zowel het boorproces als de graafmachine zijn op afstand bedienbaar middels radiografische besturing.

Terug naar het overzicht
Bel.mij.terug.
We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Op.de.hoogte.blijven

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van CONRAD STANEN. Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »